Stiinta & Tehnologie

#situri femei #femei

Trei site-uri folositoare pentru femeile moderne

Fie ca ne place, fie ca nu, internetul si-a castigat o pozitie importanta in vietile noastre cotidiene si a devenit un instrument obisnuit in activitatile pe care le desfasuram zi de zi. Pentru ca ne usureaza munca de foarte multe ori si ne ajuta sa ne informam in legatura cu lucrurile de care suntem interesati, acesta este din ce in ce mai folosit de oamenii din intreaga lume, indiferent de varsta.

La fel ca peste hotare, mediul online din Romania se dezvolta cu pasi repezi, iar firmele au inteles perfect acest fenomen si au pus la punct platforme optimizate, foarte utile, care vin in ajutorul clientilor cu produse si servicii diverse. Iata trei site-uri folositoare pentru femeile moderne carora le place sa navigheze pe internet!

1. Bravissimo Art School - Cu o experienta de cinci ani in domeniu, Scoala de Muzica si Teatru Bravissimo pune la dispozitia persoanelor care iubesc arta si frumosul si isi doresc sa-si dezvolte aptitudinile artistice posibilitatea de a lua parte la cursuri de canto, actorie, pian, vioara sau cursuri de chitara la scoala Bravissimo, fiind indrumati si ajutati de o echipa de profesori pasionati si dedicati. Pe site-ul oficial, poti gasi detalii si informatii importante despre performantele elevilor si despre evenimentele la care au inregistrat rezultate remarcabile, precum si despre tarife si formularul de inscriere. Asadar, fie ca ai acasa un prichindel talentat si carismatic, fie ca vrei chiar tu sa urci pe scena, apeleaza la profesionistii de la Bravissimo Art School.

2. Camelia Dracsineanu - Atunci cand vine vorba despre propria sanatate, lucrurile sunt cat se poate de serioase. Din cauza faptului ca traim intr-un mediu extrem de agitat si stresant, in care grijile ne pot coplesi la un moment dat, este bine de stiut ca sfaturile unui specialist pot fi solutia potrivita pentru a scapa de anumite probleme. Psihologul Camelia Dracsineanu din Bucuresti vine in ajutorul pacientilor care au nevoie de consiliere si ofera sedinte de terapie individuala, de cuplu, de familie sau pentru copiii si adolescentii care intampina dificultati de adaptare la mediul inconjurator. Pe site-ul cabinetului de psihologie sunt disponibile amanunte cu privire la beneficiile fiecarui tratament in parte si explicatii pentru cele mai frecvente intrebari ale pacientilor.

3. HQCafe - Fiind specializata in comercializarea de automate si aparate de cafea, HQCafe ofera o gama foarte variata de produse, de la expressoare profesionale, filtre, rasnite sau ceainice, pana la articole vending consumabile, precum pahare sau cafea verde cu ghimbir la preturi accesibile pe HQCafe. Avantajul articolelor disponibile pe site-ul firmei il reprezinta faptul ca acestea sunt livrate la destinatie intr-un timp foarte scurt, astfel ca oricine se poate bucura de o cafea aromata si delicioasa in adevaratul sens al cuvantului.

Sursa foto: luckypolls.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea