Stiinta & Tehnologie

#solutii eficiente # solutii automatizate #trape de fum

Trape de fum - Solutii complet automatizate eficiente

Chiar daca obligatia construirii trapelor de fum vine ca urmare a unor norme de siguranta a persoanelor in domeniul constructiilor, cei mai multi proiectanti si constructori le folosesc si pentru a proteja investitiile beneficiarilor. Cu alte cuvinte, o cladire, un depozit, o constructie in general va fi mai protejata in cazul unor incendii daca foloseste trapele de fum sau alte solutii moderne de desfumare.

Care sunt principalele beneficii ale utilizarii unor trape de fum?

In primul rand, angajatii, clientii si personalul ce folosesc in general acea cladire sunt protejati de efectele toxice si chiar mortale ale fumului degajat in cazul unui incendiu.

In al doilea rand, la fel de important, se protejeaza investitia beneficiarilor in acea cladire, in functie de destinatia cladirii. De cand suntem noi in domeniu, au fost cateva incendii in cladiri de birouri si depozite pe care oamenii ce lucrau sau erau in acele cladiri nici macar nu le-au simtit. Va imaginati ce inseamna un mall cu un incediu care sperie pe toata lumea?

Cum este protejata investitia beneficiarilor prin folosirea unor solutii performante in trapele de fum? - Temperatura din cauza arderii materialelor in interiorul cladirii scade, crescand astfel eficienta celorlalte solutii anti-foc (usi si pereti antifoc, vopseluri si tratamente ignifuge, sprinklere). Cu alte cuvinte, opreste, limiteaza sau incetineste raspandirea incendiului. - Face ca interventia pompierilor sa fie mai usoara si mai rapida, ceea ce aduce din nou un grad in plus de protectie. - Imaginea comerciala a acelui spatiu nu este afectata pentru ca in anumite cazuri consumatorii si publicul larg nici nu mai afla de incediu, sau trece mai usor cu vederea.

Studiind piata, am constatat ca sunt foarte putini specialisti in solutii de desfumare. Leontech este de fapt departamentul specializat in solutii de desfumare si automatizari din cadrul fostului Mavisoft, cea din urma fiind prezenta pe piata din anul 2005. Cu alte cuvinte, Leontech este departamentul specializat in solutii de desfumare din cadrul Mavisoft. Oamenii si specialistii sunt acolo inca din 2005, experienta proiectelor la fel.

Leontech asigura solutia completa in cazul trapelor de fum, dar si in cazul celorlalte solutii de desfumare si automatizari, de la consultanta initiala si pana la executia acestor proiecte, cu tot cu gurile de racordare, canale (ghene), dispozitivele de inchidere etc.. In plus, in mod cert vor avea grija si de mentenanta, intretinere si garantie.

Leontech este partenerul tau in limitarea efectelor focului si suntem adepti ai lucrului bine facut. Cere informatii chiar astazi!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea