Stiinta & Tehnologie

#romania #sistemele electronice #toyota

Toyota: sistemele electronice functioneaza normal

Oficialii Toyota au anuntat ca nu au gasit nici o problema la sistemele electronice de siguranta.

Vestea vine in urma experimentelor facute de producatorul japonez, pentru verificarea sistemelor de siguranta electronice . Ca raspuns la acuzatiile facute de un expert de inginerie de la Universitatea din Illinois de Sud, David Gilbert, potrivit caruia sistemele care controleaza acceleratia sunt defecte, Toyota elimina acuzatiile de disfunctionalitate aduse sistemului electronic de accelerare la masinile sale.

Purtatorul de cuvant al Toyota, Mike Michaels, a declarat ca plangerile facute dupa initierea rechemarilor, despre sistemele electronice, reflecta doar un numar foarte mic de cazuri, in care reparatiile nu au fost efectuate corespunzator de dealeri.

In urma problemelor mecanice la pedala de acceleratie , Toyota a rechemat in service pentru reparatii aproximativ 9 milioane de autoturisme din intreaga lume. In Romania au fost rechemate aproximativ  12.000 de masini. Procesul de rechemare se incheie intr-o luna.

Cititi mai multe pe Auto.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea