Stiinta & Tehnologie

#toyota yaris #servicii #zapada #masini #toyota corolla #lexus is #parbriz #Toyota Vitz

Toyota recheama in service-urile din Romania peste 150 masini Lexus IS

Peste 150 de masini Lexus IS vor fi rechemate in service-urile Toyota din Romania din cauza unor probleme la stergatoarele de parbriz. Concret, este vorba despre 158 de automobile Lexus IS produse in perioada 2005 - 2011, la care piulitele stergatoarelor de parbriz nu sunt bine stranse.

"Daca miscarea stergatoarelor este ingreunata de o sarcina exterioara, cum ar fi zapada stransa pe parbriz, se poate intampla ca unul sau ambele stergatoare sa devina nefunctionale. Daca aceasta se intampla, vizibilitatea soferului se poate reduce si astfel poate creste riscul unui accident", spun cei de la Toyota Romania.

In urma rechemarii in service, modelelor Lexus vizate li se vor inlocui piulitele de strangere a stergatoarelor, operatiunea durand aproximativ 30 de minute.

In toamna anului trecut, Toyota a rechemat la nivel global nu mai putin de 7,43 de milioane de masini, din cauza unor defectiuni la butoanele de inchidere electrica a geamurilor. Au fost vizate 14 modele, intre care Toyota Corolla, Toyota Yaris si Toyota Vitz.

Sursa foto: tmpress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea