Stiinta & Tehnologie

#logan #dacia #etios #toyota

Toyota Etios va concura cu Dacia Logan in Rusia

Lansata la inceputul anului, noua Toyota Etios ar putea ajunge in curand pe piata din Rusia, desi initial era destinata doar clientilor din India si America Latina . Astfel, modelul low-cost ar urma sa concureze cu Dacia Logan .

Daca Toyota va lansa intr-adevar modelul Etios pe cea mai mare piata europeana din 2009, foarte probabil berlina nipona ar urma sa fie produsa la uzina din St. Petersburg. Preturile vor fi similare cu cele ale modelului romanesc.

Cu toate acestea, oficialii diviziei ruse a constructorului nipon sustin ca Toyota nu intentioneaza sa produca noul Etios pe plan local , dar nu exclud ca acest lucru s-ar putea intampla intr-un viitor apropiat.

Pe piata din India, Toyota Etios este oferita in doua versiuni de motorizare pe benzina de 1,2 si 1,5 litri si va fi oferita atat in versiune hatchback, cat si sedan. Vanzarile vor demara in cursul acestui an.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea