Stiinta & Tehnologie

#toyota #toyota aygo #Toyota Aygo Facelift #lansare toyota aygo

Toyota Aygo Facelift s-a lansat in Romania. Afla cat costa!

Toyota Aygo Facelift s-a lansat recent si in Romania. Noua versiune Aygo are un pret de pornire de 9.901 euro (TVA inclus) pentru varianta cu trei usi.

Aceasta varianta are in dotarea standard aer conditionat cu reglare manuala, inchidere centralizata cu telecomanda, ABS, EBD, BA, volan reglabil, airbaguri pentru pasagerii din fata, radio CD cu patru difuzoare.

In Romania va fi comercializata si o versiune Toyota Aygo Facelift cu cinci usi, care costa 10.121 de euro (TVA inclus).

Ambele variante sunt echipata cu motor VVT-i de 1.0 litri. Emisia de CO2 este de 100 g/km, iar consumul mixt la suta de kilometri este de 4,4 litri.

De asemenea, Toyota ofera cumparatorilor din Romania si o editie speciala a lui Aygo, botezata Mandarin. Caloarea caroseriei este portocalie, la fel si vitezometrul, turometrul, fantele de ventilatie, insertiile din tapiteria scaunelor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea