Stiinta & Tehnologie

#apple #ipod touch #iphone #topple 2

Topple 2 disponibil pentru iPhone

Producatorul ngmoco a anuntat lansarea lui , continuarea celui mai de succes joc facut de ei pana acum.

Primul Topple s-a lansat in anul 2008 si asemenea versiunii actuale era compatibil cu .

Noutati

Asa cum era de asteptat noul Topple vine cu imbunatatiri. Pe langa cele doua noi moduri de joc, acesta poate sustine si jocul online cu mai multi utilizatori. In rest controlul jocului se face prin folosirea accelerometrului si a ecranului tactil.

"Suntem fericiti ca am reusit sa adaugam portofoliului nostru un nou joc, mai ales unul care este continuarea unui titlu de succes. Nou vine cu noi caracterisitici si suntem siguri ca va multumi fanii iPhone si iPod Touch din lume", a declarat , CEO-ul si fondatorul companiei ngmoco.

Cum joci Topple 2

Asemenea primului joc, in Topple 2 jucatorul va trebui sa pastreze in echilibru in timp ce construieste un turn de forme geometrice . Aceste blocuri sunt de diferite culori, dimensiuni si forme, dar ele trebuie asezate in asa fel sa nu se rastoarne.

Utilizatorul va trebui sa treaca prin mai mult de 30 de nivele si sa navigheze prin sase lumi noi ale jocului. Activand modul "Upside-down", se va schimba, iar blocurile vor trebuie ridicate in sens invers. Pentru inceput Topple 2 va costa nu mai mult de 10 RON si poate fi descarcat din magazinul online Apple, App Store.

Topple 2 pentru iPhone si iPod Touch (trailer)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea