Stiinta & Tehnologie

#aplicatii Craciun #smartphone #craciun #android #ipad #iphone

Top 7 aplicatii care te ajuta sa te bucuri la maximum de spiritul Craciunului

Colinde, brad impodobit, bunatati de-ti lasa gura apa, pe toate le poti in cateva minute! Ajutorul tau de nadejde, ca intotdeauna, este smartphone-ul. Descarca aplicatiile care-ti starnesc interesul si buna-dispozitia este garantata!


Sing Christmas Carols (Colinde de Craciun in mai multe limbi).
Karaoke pentru o distractie la maximum! Aplicatia este gratuita pentru iPhone si iPad, in timp ce pentru Android exista in Google Play o aplicatie identica la pretul de 99 de centi, conform libertatea.ro.

Find Christmas Markets (Gaseste piete de Craciun). Afla in timp-record care este cel mai apropiat targ de Craciun de langa tine. Aplicatia este gratuita!

Calendarul de Advent. Pana la Craciun, zilnic, ai parte de cate o surpriza (joc, animatie de sarbatoare etc.) Aplicatia este gratuita pentru Android, dar pentru iPhone si iPad costa 79 de centi.

Talking Santa (Mos Craciunul vorbaret). Mos Craciun iti imita vocea la fel ca Talking Tom si, in plus, iti ofera zilnic cele mai haioase urari. Este gratuit pentru toate smartphone-urile!

Christmas Countdown (Numaratoarea inversa) – aplicatie gratuita - te invata colindele cunoscute pe tot mapamondul, dar si sa canti la pian. In plus, vei sti la orice ora din zi si din noapte cat mai e pana la Craciun.

Christmas Baking (Retetele delicioase). Bucurat-te de toate bunatatile specifice Craciunului cu ajutorul acestei aplicatii gratuite.

The Christmas Tree (Impodobeste-ti bradul pe telefon). Foloseste aceasta aplicatie gratuita fie ca simulare pana iti decorezi bradul, fie ca modalitate de relaxare.

Sursa foto: mirror.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea