Stiinta & Tehnologie

#telefoane iphone #iphone #telefoane

Top 5 iPhone-uri in anul 2020: De ce romanii prefera telefoanele iPhone?

Romanii apreciaza calitatea iPhone-urilor pentru ca stiu ca aceste telefoane au trecut testul timpului. Majoritatea modelelor de smartphone lansate de Apple in ultimul deceniu au fost un real succes, iar trendul pare ca va continua.

In ceea ce priveste ultima gama lansata, iPhone 11, consumatorii au fost extrem de multumiti de cresterea autonomiei bateriei. Pe langa faptul ca se bucura de un design deosebit si ofera un user experience peste medie, facilitatile noi fac deliciul pasionatilor.

iPhone-urile raman in top si datorita nivelului ridicat de securitate de care se bucura: cuvantul Apple a fost rareori asociat cu termeni precum virusi sau malware – lucru care nu se poate spune despre dispozitivele inteligente care ruleaza Android.

Care sunt cele 5 telefoane iPhone de top?

In acest an sunt in top 5 modele de smartphone: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Max, iPhone XR si noul iPhone SE. Se preconizeaza ca in luna septembrie 2020 va aparea iPhone 12, care va fi probabil cel mai performant.

Aceste iPhone-uri au o performanta excelenta, camera foto foarte buna si multe alte avantaje. Apple a lansat mereu modele inovatoare, pentru ca a promis aproape intotdeauna cate un upgrade. Cu siguranta, iPhone SE 2 este un telefon bun la ora actuala, dar si scump pentru unii clienti. In data de 15 aprilie a acestui an a fost lansat iPhone SE 2, care este a doua generatie de iPhone SE. Apple este o companie cu resurse financiare, care isi permite aproape orice, chiar si lansarea online a unui nou model iPhone in mijlocul epidemiei de COVID-19.

Apple a laudat performanta acestui telefon care se aseamana putin cu modelul iPhone 8, dar introduce noi avansuri tehnologice:

  •  Are cititor de amprenta in partea frontala, ecranul de tip LCD, cu diagonala de 4.7 inci
  •  Utilizeaza un sistem de operare iOS 13, procesor Apple A13 Bionic
  •  Are camera principala de 12 MP si cea frontala de 7 MP
  •  Capacitatea de stocare 64 GB, 128 GB sau 256 GB
  •  Durata lunga de utilizare a bateriei.

Preturile in SUA sunt:

  •  Un iPhone SE 2 de 64GB are pretul de 399 USD.
  •  Pentru iPhone SE 2 de 128 GB pretul este de 449 USD
  •  Pentru iPhone SE 2 cu 256 GB pretul ajunge la 549 USD.

Multi au observat ca pentru acest smartphone se foloseste denumirea de iPhone SE sau iPhone SE 2020, pentru a-i duce pe fani cu gandul la telefonul iPhone SE de prima generatie.

Huse originale, produse dintr-un material de calitate inalta, care se muleaza perfect pe aceste modele iPhone pot fi gasite la cei de la MobileDirect.ro. Aceste huse ofera protectie excelenta telefonului si in acelasi timp, faciliteaza accesul liber la porturi, taste, dar si la functiile telefonului.

In aceasta perioada incerta a epidemiei, vanzarile dispozitivelor Apple au inregistrat scaderi pe liniile iPad si Mac. Asta se datoreaza si faptului ca toate magazinele lor din China s-au inchis si chiar unele magazine care comercializau printre altele si produse Apple. Categoriile la care vanzarile continua sa fie bune sunt Apple Watch, AirPods, iar utilizatorii apeleaza si la oferte de tip Apple TV si Apple Music pe perioada de izolare acasa.

In timpul crizei de COVID-19, numarul de utilizatori activi ai platformei de stiri Apple a ajuns la 125 de milioane lunar. Compania a obtinut venituri si din serviciile acestei platforme, mai ales dupa lansarea versiunii premium Apple News +, care include stiri de pe diverse site-uri si reviste.

Pentru cumparatorii care sunt interesati de dispozitivele 5G, care vor aparea intr-un an sau doi pe piata, un smartphone iPhone SE 2 va fi un gadget interesant doar 2-3 ani. El ofera avantajul ca este usor, mic, compact, destul de performant, are o durata de viata lunga a bateriei si face fotografii de calitate. Dupa ce apar dispozitivele 5G pe piata, probabil ca ei vor opta pentru aceasta gama, daca tin neaparat sa aiba un dispozitiv cu semnal mai bun. Un iPhone va avea o viteza lenta a retelei si un semnal mai slab decat un telefon 5G.

Probabil iPhone-urile sunt produse lansate temporar, pentru ca Apple si-a obisnuit fanii sa vina cu noutati, sa produca noi modele de telefoane, insa aceste dispozitive nu vor acapara piata de gadget-uri in viitor. Desigur, vor fi multi romani care vor opta in continuare pentru iPhone, daca prefera acest model smartphone. Pana la urma, fiecare va cumpara dispozitivul necesar in functie de preferintele individuale si caracteristicile acestuia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea