Stiinta & Tehnologie

Top 4 telefoane Nokia la Barcelona

La World Mobile Congress de acest an, finlandezii de la Nokia au urcat pe scena cu patru noi modele. Tot ce ramane acum de facut este sa intocmim un clasament cu cel mai tare telefon Nokia prezentat.

Primul loc ii revine fara doar si poate lui N96 , cel mai nou telefon din seria N. Acesta este un slider dual, compatibil quad-band GSM/GPRS/EDGE si HSDPA. Telefonul functioneaza pe Symbian Series 60, are ecran de 2,8 inchi, GPS incorporat, conectivitate Wi-Fi si memorie interna de 16 GB cu posibilitate de "upgrade" cu ajutorul unui slot microSD. N96 mai dispune de o camera foto de 5 MP cu lentile Carl Zeiss cu autofocus si flash LED.



Locul doi este ocupat de nokia 6210 navigator urmasul lui Nokia 6110 Navigator . Modelul are integrat sistemul Nokia Maps 2.0, ghiduri multimedia de oras plus imagini din satelit. Are ecran de 2,4 inchi, conectivitate GSM/GPRS/EDGE si HSDPA si spatiu de stocare de 120 MB, cu posibilitatea de extindere prin intermediul cardului microSD.



Modelul Nokia 6220 Clasic se situeaza pe locul trei chiar daca vine echipat cu o camera foto de 5 MP cu flash Xenon, ecran de 2,2 inchi. Telefonul mai are functie de MP3-player si o memorie de 120 MB (extensibila pana la 8 GB prin card mircoSD) plus conectivitate GSM/EDGE si HSDPA. Deloc rau pentru un "clasic".



Ultimul loc, adica pozitia patru, ii revine lui Nokia N78, un model foarte asemanator cu N81-le, dar cu "upgrade" de boxe stereo integrate. Acesta mai stie conectivitatea GSM/GPRS/EDGE, HSDPA si Wi-Fi, ecran de 2,4 inchi, memorie de 70 MB cu posibilitati de extindere prin slotul microSD, suport GPS, o camera de 3.2 MP, MP3-player incorporat si transmitator FM.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea