Stiinta & Tehnologie

# trotinete craciun # trotinete electrice #trotinete #craciun

Top 3 trotinete electrice de Craciun 2018

Decembrie a debutat in forta si goana dupa cadoul perfect este in toi. Anul acesta Mosul este la curent cu ultimele noutati in materie de trotinete electrice. A plecat urechea la dorintele copiilor mici si mari, iar cadourile high- tech de sub brad ne vor asterne cu siguranta zambetul pe buze.

 

Exact despre aceste jucarii "plimbarete" vom discuta in continuare pentru ca am realizat rapid un top 3 al celor mai interesante oferte.

Top 3 cele mai in voga trotinete electrice de Craciun

Locul 3: Trotineta Electrica Freewheel Rider Fun, Autonomie 12 km, Viteza max 22 Km/h, putere motor 350w (Negru) 999 lei. Freewheel si-a facut deja un grup de fani in Romania, iar modelul de fata iese in evidenta datorita raportului excelent calitate/ performanta - pret. Motorizarea este de 350W (trece de pragul de 250W, intalnit pe foarte multe alte variante). O incarcare full a bateriei tine in jur de 12 km, o distanta rezonabila daca nu aveti de parcus drumuri foarte lungi. Confortul in miscare este sustinut de mecanismul de suspensie si placa destul de robusta, care la prima vedere ar putea parea prea ingusta. Pentru schimbarea vitezei, pornire si oprire, aveti la dispozitie un ecran electronic interactiv. Plierea trotinetei se face printr-o simpla apasare de buton, in cateva secunde.

Locul 2: Trotineta electrica pliabila Xiaomi Mi M365 Electric Scooter FBC4004GL, cu acumulator Autonomie de până la 30 Km, Viteza max 25 Km/h, versiunea europeana (Negru) - 1989 lei. Xiaomi continua sa impresioneze si acest lucru este usor de observat direct din multimea de review-uri pozitive pe care le inregistreaza in mod curent. Modelul xiaomi m365 atrage printr-un design foarte curat, completat de performante premium si un pret extrem de avantajos. Cantareste aproape 13 kg, sustine un utilizator de maxim 100 de kg si este pliabila pentru manevrabilitate facila. Motorul de 250W atinge o viteza maxima de 25 km/ h, iar autonomia garantata este de pana in 30 km. Mecanismul inovator de franare are in centru un setup dual ce include un sistem E-ABS anti-lock pe roata frontala si un disc mecanic pe roata din spate. In afara de franarea pe disc intalnita la majoritatea modelelor, Xiaomi Mi M365 permite franare de urgenta in conditii de maxima siguranta. Gratie bluetooth-ului integrat este simplu sa monitorizati starea bateriei, viteza, distanta de acoperit direct de pe telefonul mobil. Trotineta electrică xiaomi merita toata atentia de Craciun.

Locul 1: Trotineta electrica Joyor X+, Viteza max 35 kmh putere, putere Motor 500 W (Negru), Autonomie de până la 80 Km, timp de incarcare convenabil - 4199 lei. Aceasta trotineta electrica pentru adulti face parte din gama de varf a trotinetelor electrice tip Joyor pentru mai multe motive: datorita materialelor premium din care este realizata (aliaj din aluminiu), vitezei maxime de 35 km/h sustinuta de o motorizare de 500W. Pentru ca este pliabila o puteti manevra cu usurinta pe scari, in parc, la metrou sau cand vreti sa o luati in concediu in portbagaj. Are roti de 10 inch, fiind un model robust. De altfel, sustine o greutate pana la 120 de kg, ceea ce o recomanda pentru majoritatea adultilor. Frana este pe roata din spate si are o precizie excelenta, fara insa a crea disconfort cand incetiniti sau va opriti brusc. Bateria are o autonomie extinsa de 80 de km, o distanta suficient de mare incat sa aveti certitudinea ca veti ajunge la destinatie si inapoi acasa fara niciun stres.

Ofertele bune pentru trotinete electrice pentru copii sau pentru adulti nu se opresc aici; continua pe evoMAG.ro alaturi de biciclu electric, biciclete electrice, hoverboard, monociclu electric. Avand in vedere toata nebunia si exaltarea care s-a creat in jurul acestor vehicule electrice in 2018, nu ar trebui sa ne mire daca il vedem pe Mos Craciun pe o trotineta electrica razor E300, pentru adulti, Viteza max 24 Km/h, putere Motor 250 W (Gri) sau electrica razor power core e90 sau pe o trotineta electrica etwow, cu echipament de protectie corespunzator.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea