Stiinta & Tehnologie

Top 10 telefoane Sony Ericsson la Barcelona

Nu multi au fost aceia care au putut sa expuna mai multe telefoane la Barcelona. Dar un producator de telefoane mobile se poate lauda nu cu o prezentare si cu zece noi modele.

Sony Ericsson si-a uimit fanii cu telefoanele prezentate acest an la Mobile World Congress, iar multi si-au facut imediat socotelile aranjand un top 10 a mobilelor SE.

Primul loc este ocupat de "bijuteria" XPERIA X1 , un smartphone din gama business cu ecran lat si o interfata de invidiat. A impresionat prin look-ul metalizat si faptul ca e este primul Sony Ericsson care foloseste sistemul de operare Windows Mobile.

Locul doi ii revine Walkman-ului Sony Ericsson W980i . Inovatia acestuia vine prin spatiul mare de stocare si transmitatorul FM. Ramane de vazut daca butoanele dedicate sensibile la atingere il vor face cel mai tare din clasa lui.

Pe locul trei il gasim pe Sony Ericsson C902 un CyberShot de 5 MP cu flash Xenon, autofocus si notarea de coordonate gps specifice locului fotografiat.



A patra pozitie este ocupata de Sony Ericsson G900 . Telefonul are camera de 5 MP cu autofocus, iar principala lui caracteristica este sistemul de focalizarea care se face prin ecranul sensibil.

Locul cinci il prezinta pe Sony Ericsson C702 , un telefon din clasa CyberShot rezistent la apa si praf. Tare ca piatra, iute ca sageata...

Modelul Sony Ericsson G700 se afla pe locul sase, un telefon care exceleaza prin calitatiile sale de organizare si functiile multimedia.

Mult zvonitul Z660i care este de fapt Sony Ericsson Z770 se afla pe locul sapte, un clamshell pentru navigari web intense.

Locul opt ii revine lui Sony Ericsson EC400G care va fi lansat in luna iulie a acestui an si are GPS incorporat.

Pozitia a noua este ocupata de Sony Ericsson W760 , un Walkman slider cu memorie de 1GB si posibilitate de extindere de pana la 4GB, plus conectivitate HSDPA.

Locul zece este preluat de un alt Walkman, Sony Ericsson W350 . Un telefon "entry-level" destul de aratos, camera foto de 1 MP si memorie de 512 MB cu posibilitate de upgrade prin card microSD.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea