Stiinta & Tehnologie

# tonner # tonner imprimanta #imprimanta

Toner imprimanta original sau compatibil? Sau amandoua – Tu ce alegi?

Disponibilitatea in magazinele specializate si pretul consumabilelor utilizate periodic reprezinta doua considerente importante atunci cand investiti intr-o imprimanta.

In momentul cercetarii celei mai bune variante de achizitie, puteti acorda o atentie deosebita descrierii imprimantei care vizeaza modelele si brandurile de cartuse si toner imprimanta originale sau compatibile.

TonerPro.ro comercializeaza o gama diversificata de modele toner imprimanta originale si compatibile

Tonerele pentru imprimanta sunt realizate prin incapsularea pigmentilor sub forma de pulbere in dispozitive de plastic: negru, magenta, galben si albastru.

In functie de tipul imprimantei selectate, tonerul este ales pentru a printa documente alb negru sau pentru a combina tonurile de baza pentru printarea documentelor color, dar si alb negru.

  • Tonere originale

Aceasta categorie de consumabile reprezinta cea mai sigura varianta de utilizare, fiind fabricate de producatorii marcii de imprimanta utilizate.

Datorita statutului ca marca, pretul tonerelor originale este mai ridicat decat cel al consumabilelor compatibile, insa beneficiarii primesc garantie extinsa direct de la producatori.

  • Tonere compatibile

Exista mai multe companii specializate in fabricarea de tonere compatibile, ale caror produse sunt de calitate si garanteaza aceleasi rezultate optime precum cele originale.

Cu toate acestea, daca optati pentru varianta de consumabile de acest fel, este preferabil sa achizitionati dintr-un magazin specializat care promoveaza marci consacrate.

TonerPro.ro este unul dintre magazinele online care promoveaza marci precum Kyocera, Orick, Katun.

Spre exemplu, Kyocera asigura un stoc de peste 2841 produse toner imprimanta, disponibile atunci cand achizitionati prin intermediul TonerPro.ro

Alegerea tonerului se va face in primul rand in functie de necesarul de imprimare zilnice.

In mod evident, utilizarea imprimantei de acasa nu implica schimbarea consumabilelor la fel de des ca utilizarea acesteia in cadrul unei firme, pentru a asigura desfasurarea optima a activitatii birotice.

De asemenea, stabilirea unui buget periodic de investit in consumabile este utila in momentul cautarii produselor.

Verificati cu atentie descrierea produselor comercializate de TonerPro.ro, deoarece fiecare dintre acestea au mentionate numarul de pagini printate.

Consultanta specializata online sau telefonic pentru facilitarea cumparaturilor din magazin

Oricare ar fi tipul de imprimanta utilizat, specialistii TonerPro actualizeaza constant stocurile de cartuse si tonere, toate produsele fiind verificate si recomandate de experienta in domeniu a reprezentantilor magazinului. Cu ajutorul functiei de cautare produse, clientii beneficiaza rapid de prezentarea consumabilelor potrivite imprimantei pe care o folosesc.

Dupa introducerea datelor, puteti vizualiza lista cu produsele corespunzatoare informatiilor introduse (nume brand imprimanta, serie si numar).

In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare pentru a selecta un anumit produs, un apel telefonic catre departamentul de relatii cu clientii va clarifica orice nelamurire ati avea.

Recomandarile specialistilor TonerPro.ro se vor face intotdeauna in urma unui scurt chestionar: bugetul disponibil, preferintele personale dobandite in urma utilizarii unei anumite marci de consumabile compatibile si datele tehnice exacte.

  • Cum imi creez un cont de utilizator?

Optiunea “creeaza un cont” este disponibila pentru orice vizitator si viitor client TonerPro, fiind necesara doar introducerea adresei de mail utilizate si a unei parole.

  • Cat de util este contul de utilizator

Crearea contului asigura gestionarea cosului de cumparaturi, precum si inceputul unui parteneriat pe termen lung cu brandul TonerPro.ro

Date de contact

Telefon - 021 348 15 19

E-mail - comenzi@tonerpro.ro

Adresa - Bd. Energeticienilor 9E, Bl, M1, Birou 1022 - Sector 3 Bucuresti

Avertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea