Stiinta & Tehnologie

#huse telefon silicon #huse silicon #huse #huse telefon

Tipuri de huse pentru smartphone

Alegerea unei huse pentru smartphone este intotdeauna una dificila. si nu trebuie sa ne mire acest lucru avand in vedere ca exista o gama variata pe piata. Care este cea mai potrivita pentru smartphone-ul vostru? Grea intrebare.

 

Acel lucru care inainte practic era o chestiune de estetica, s-a transformat intr-un lucru de importanta vitala pentru protejarea telefoanelor mobile, care in majoritatea cazurilor sunt o extensie a propriului nostru corp si ne insotesc in orice activitate zilnica.

Husele sunt un instrument indispensabil care acompaniaza inotdeauna telefonul mobil. Exista huse pentru toate gusturile si necesitatile, si avand in vedere ca telefonul este luat in toate partile din ce in ce mai mult, este important sa aflati ce tipuri de huse exista pentru a putea alege modelul perfect pentru voi.

Huse din silicon

Popularitatea huselor de telefon din silicon a crescut mult in ultimii ani. Acestea au oferit posibilitatea de a proteja telefonul contra daunelor provocate de cazaturi sau lovituri. in plus, au permis utilizatorilor sa-si personalizeze smartphone-ul.

Acestea au putut fi achizitionate la un pret exceptional, devenind optiunea favorita a multor utilizatori.

Husele din silicon sunt flexibile, de aceea instalarea si schimbarea lor este foarte simpla, dar nu protejeaza mobilul contra deformarilor la fel cum se intampla cu alte huse.

Huse 360

Husele 360 pentru mobil sunt formate din diferite piese sau sectiuni pentru a proteja toate partile dispozitivului, inclusiv ecranul.

Exista diferite modele de diferite culori. Ofera o buna protectie telefonului contra socurilor mecanice si zgarieturilor.

Huse tip carte

Husele tip carte pentru telefonul mobil sunt o optiune foarte populara, constand dintr-un manson de silicon atasat la un fel de "carte" format din doua clapete, care protejeaza bine telefonul.

Acestea ofera o buna protectie impotriva deteriorarii accidentale si acopera de asemenea ecranul.

Fiind o optiune foarte populara, numarul de modele este urias, iar instalarea lor este la fel de simpla ca cea a unei huse de silicon.

Caracteristicile unei astfel de huse poate varia mult de la un model la altul. Unele dispun de sistem de inchidere pentru a preveni deschiderea atunci cand telefonul este pus in geanta sau in buzunar. De asemenea, pot dispune si de sistem de prindere la buzunar si suporturi suplimentare pentru a plasa vertical mobilul pe o suprafata fara a trebui sustinut.

Ofera o protectie buna a telefonului impotriva socurilor, caderilor si zgarieturilor. Exista o gama variata de astfel de modele, ceea ce permite alegerea husei potrivite.

Husa anti-shock

Husele anti-shock sunt fabricate sa reziste la lovituri si cazaturi puternice, evitand deteriorarea telefonului cat mai mult posibil. Sunt mai mari decat telefonul mobil, instalarea lor este simpla. Ele ofera cea mai buna protectie impotriva socurilor.

in prezent, pe piata exista huse pentru toate gusturile, culorile si necesitatile. Trebuie doar sa va ganditi ce tip de husa aveti nevoie.

Unde puteti gasi una dintre cele mai mari game de huse pentru smartphone? In magazinul online Itelmobile.ro. Aici se gasesc mereu cele mai noi si mai interesante huse pentru telefon, dar si folii de protectie si multe alte accesorii utile.

De exemplu, daca aveti nevoie de husa pentru iPhone, acest magazin este solutia perfecta pentru voi. De ce? Fiindca aici veti gasi diverse modele de huse de la producatori precum iPaky, Guess, Forcell, Mixon, DuxDucis etc.

Va puteti alege o husa tip carcasa, flip cover, protectie 360 sau protectie spate+ laterale.

Husa Spate Guess IPhone X /Xs Rose Gold Guhcpxtr4grg

Aceasta este o husa Premium din silicon de foarte buna calitate. Prin urmare, va va proteja telefonul impotriva socurilor si a zgarieturilor. Ofera protectie pe spate si laterale, fiind perfect realizata pentru a se potrivi device-ului vostru.

Husa 360 Grade Mixon Protection IPhone Xs Max Gold

Husa pe care v-o recomandam este din policarbonat ( plastic) cu protectie 360 grade. Husa este compusa din 3 parti care se monteaza impreuna pe telefon si ii ofera acestuia o protectie 360 grade.

Husa acopera partea din spate, cea de sus, partea de jos, cat si lateralele ecranului si rama aceastuia.

Husa Flip Cover Premium Duxducis Skinpro IPhone Xr Rose Gold

Husa premium flip cover cu suport de carduri si magnet, va proteja foarte bine device-ul dumneavoastra impotriva socurilor. In plus, va oferi un aspect placut telefonului, fiind fabricata din materiale de foarte buna calitate.

Nu ezitati sa intrati pe Itelmobile.ro pentru a a va gasi husa potrivita pentru iPhone-ul vostru. Profitati de ofertele de pe site si bucurati-va de garantia calitatii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea