Stiinta & Tehnologie

#husa telefon

Tipuri de huse IPhone 11 si avantajele oferite de acestea

Anumite tipuri de telefoane au un cost ridicat de achizitie ceea ce face ca protectia suplimentara pentru ecran si carcasa sa aiba mare cautare. Nivelul de protectie necesar pentru un telefon mobil se stabileste in functie de timpii de manipulare zilnica.

Compatibilitatea si functionalitatea huselor imbraca foarte multe forme, unele fiind mai placute la atingere, altele mai dragalase, insa majoritatea sunt create exclusiv pentru a incadra perfect telefonul si a-l proteja in caz de socuri mecanice. Designul atractiv, fiabilitatea si aderenta husei sunt cateva elementele apreciate de tineri, insa inovatia scoate la inaintare modele multifunctionale atractive mentinand astfel un trend schimbator.

Cele mai mari avantaje ale huselor de telefon

Husele de telefon vin cu mai multe avantaje dupa cum urmeaza:

  •  o husa de telefon de buna calitate ofera protectie telefonului si il ajuta sa ramana intact in urma cazaturilor;
  •  husele de telefon sunt perfecte pentru a da un nou aspect telefonului;
  •  anumite huse pot proteja telefonul de contactul cu apa;
  •  anumite huse pot proteja inclusiv ecranul telefonului de impactul cu obiecte dure;
  •  unele huse pot schimba complet un telefon si ii pot da personalitate.

Trendul pentru huse iPhone 11

Mai multe tipuri de huse iPhone 11 pot fi vizionate online pentru a descoperi functionalitatea preferentiala sau un design mult cautat. Tipul  de cautare se opreste asupra formatului de husa: huse tip carte, capace de protectie, antisoc sau huse inovative cu aceste speciale.

Cele mai multe huse pentru iPhone 11 se confectioneaza din materiale durabile, sunt usor de personalizat pentru a fi oferite cadou si au un cost mai mare sau mai mic raportat la functionalitatea practica (protectie totala sau partiala). Husele protective confectionate din piele sunt fiabile, au un aspect rafinat, o greutate redusa si un cost mai ridicat decat cele confectionare din plastic sau silicon. Specificul acestora este redat de procesul de embosare si posibilitatea de a beneficia de spatii pentru depozitarea cartelelor sau cardurilor.

Huse iPhone 11 embosate

Finetea si extravaganta acestor tipuri de huse transforma designul telefonului potrivit celor mai exigente gusturi. Tehnica de embosare implica transferul unui model imprimat in piele de vitel sau porc. Cele mai uzuale modele embosate pentru fundalul husei sunt cele care imita pielea de sarpe sau aligator.

Finisajele embosarii redau husei o senzatie tactila delicata, stantarea avand caracter permanent si neputand fi schimbata cu alt model de personalizare. Husa este captusita cu catifea sau alt tip de material sintetic, poate prezenta o varianta vasta de colorit si accente stilate pe intreaga suprafata sau doar pe anumite portiuni.

Pielea simpla ofera posibilitatea pentru personalizare diferentiata sau pentru aplicatii cu tinte, strasuri sau alte tipuri de accente dorite.  Aceste tipuri de huse iPhone 11 din piele naturala embosata sau simpla se disting clar de restul huselor existente pe piata prin calitatea invelisului, aspectul deosebit de rafinat si protectia conferita in caz de caderi sau lovituri. Singurul inconvenient al huselor din piele naturala este acela ca se pot zgaria usor, aspect ce implica necesitatea de inlocuire a acesteia.

Sursa foto: https://www.pexels.com/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea