Stiinta & Tehnologie

#tichete valorice #voucher #2010 #programul rabla

Tichetele Rabla, vandute la negru cu 1.700 de lei

Tichetele valorice de 3.800 de lei care se elibereaza in urma casarii masinilor pentru Programul de Reinnoire a parcului auto se vand la valori de aproximativ 1.700 de lei pe piata neagra .

La 15 zile de la inceperea programului, piata voucher -elor s-a stabilizat, pe baza cererii si a ofertei, la aproximativ 1.700 de lei pe tichet, dupa ce la startul Rabla tranzactiile se faceau in jurul valorii de 2.000 de lei.

In aceasta situatie, se practica si negocierea la preturi cuprinse intre 1.400-1.500 de lei, unii cumparatori acceptand si suma fixa de 1.700 de lei. Proprietarii de masini vechi au dus la REMAT in cele doua saptamani de la momentul lansarii programului Rabla peste 20.000 de masini.

Numarul masinilor casate reprezinta doua treimi din numarul total al masinilor casate in intreg anul trecut. De asemenea, au fost facute 456 de achizitii de masini care au implicat folosirea cel putin a unui voucher.

Directorul Administratiei Fondului pentru Mediu, Gheorghe Popescu, a declarat ca voucherele destinate persoanelor fizice vor fi distribuite in totalitate pana la mijlocul saptamanii viitoare.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea