Stiinta & Tehnologie

#remat #tichet #programul rabla

Tichetele din programul Rabla s-au epuizat

Administratia Fondului de Mediu a epuizat toate cele 50.000 de tichete destinate persoanelor care-si caseaza masinile mai vechi de zece ani prin programul "Rabla.

Ultimele vouchere au fost distribuire de institutie reprezentantilor class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/remat" title="remat">remat " title="remat">REMAT -urilor din toata tara in cursul zilei de azi .

"Astazi (marti) am dat ultimele tichete catre reprezentantii REMAT-urilor", a declarat Adriana Stroe, purtatorul de cuvant al Administratiei Fondului pentru Mediu ( AFM ).

Purtatorul de cuvant al Administratiei Fondului de Mediu (AFM), Adriana Stroe a declarat ca pana pe 8 martie REMAT-urile din tara casasera circa 25.000 de masini mai vechi de zece ani de la persoane fizice care, la schimb, au primit bonul valoric de 3.800 de lei.

La nivelul intregii tari exista 240 de unitati REMAT, care au primit maximum 100 de vouchere. Numarul putea fi suplimentat dupa epuizarea a 80 dintre cele alocate anterior.

Cititi mai multe pe Auto.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea