Stiinta & Tehnologie

#taxa de drum #rovinieta # schimbare numar masina

Ti-ai schimbat numarul masinii, dar vrei sa pastrezi rovinieta? Plateste!

Soferii care au achitat drum , dar au schimbat numarul de inmatriculare al masinii pot pastra rovinieta doar daca depun o solicitare in scris la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania ( CNADNR ) si platesc o taxa de 24,8 lei, cu TVA inclus, potrivit unui comunicat.

" Pentru efectuarea modificarii, utilizatorul se va prezenta la unul din punctele de lucru ale CNADNR cu cerere scrisa, conform formularului-tip care se regaseste pe pagina web a companiei, si cu cartea de identitate a autovehiculului in copie si original. Tariful de modificare a numarului de inmatriculare in baza de date este de 24,8 lei, cu TVA inclus, pentru fiecare numar modificat", arata comunicatul CNADNR.

Tariful de utilizare a retelei de drumuri nationale se aplica pentru toate vehiculele care circula pe reteaua de drumuri nationale din Romania, mai putin sectoarelor aflate in interiorul resedintelor de judet si de municipiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea