Stiinta & Tehnologie

The Love Guru devine joc pentru telefoanele mobile

Moda instaurata deja de a face jocuri dupa filme sau filme dupa jocuri nu va lua sfarsit prea curand. Cel mai recent exemplu este filmul The Love Guru care a devenit joc pentru dispozitivele mobile.

Acesta a fost deja lansat de catre compania Player X si Paramount . Primii pe lista a fost America de Nord, unde premiera filmului cu Mike Myers a avut deja loc. In aceasta vara restul mapamondului va primi si el jocul.

Player X stie ce face

Chiar daca aceasta companie nu iti spune prea multe, asa cum poate un nume ca Gameloft o face, Player X nu este la prima experineta de acest gen, ei mai coloaborand in repetate randuri cu Paramount. The Love Guru va fi distribuit intr-o retea de peste 140 de operatori de telefoanie mobila din lume.

"The Love Guru va complemeta foarte bine filmul care trebuie sa apara. Suntem fericiti sa facem o noua colaborare cu Player X si sa realizam un joc care va distra audienta timp de ani de zile", declara Sandi Isaacs, SVP Mobile & Interactive din cadrul Paramount Digital Entertainment.

Dezvoltat de Tag Games

Ei, bine daca aveai impresia ca jocul a fost dezvoltat de Player X sau Paramount, nu este asa, mainile din spatele lui fiind cei de la Tag Games, un nume si mai neconoscut noua. Asemenea filmului, jocul va consta in provocari care trebui trecute cu ajutorul "spiritual" al unei minti pure.

"Suntem fericiti sa lucram cu Paramount Digital Entertainment pentru realizare lui The Love Guru. Un film cu Mike Myers este un eveniment mare si am lucrat sub indrumarea Paramount Pictures pentru a fii siguri ca jocul sa fie de aceeasi calitate ca si filmul original", declara Tony Pearce, CEO-ul Player X.

Asa cum am spus si mai devreme, jocul a fost lansat deja la americani pe data de 10 iunie. In functie de premiera filmului in Europa, jocul va aparea si aici prin operatorii de telefonie mobila.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea