Stiinta & Tehnologie

#oferta #samsung c6625 #vodafone 1230 #outlook mobile #vodafone

Terminalele Vodafone 1230 si Samsung C6625 se lanseaza la Vodafone

Operatorul Vodafone Romania lanseaza modelele Vodafone 1230 si Samsung C6625 . Acestea pot fi achizitionate la preturi speciale pentru clientii care aleg noul abonament Outlook Mobile si un abonament de voce.

Impreuna cu cele doua modele, Vodafone Romania lanseaza un nou pachet Outlook Mobile pentru acces mobil la e-mail si internet.

Vodafone 1230

Vodafone 1230 este un candybar care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.1, are ecran de 2,4 inch, camera foto si video de 1,3 MP, memorie interna de 50 MB, care poate fi extinsa cu ajutorul unui microSD. Vodafone 1230 ofera clientilor Vodafone acces la serviciile de date mobile la viteze GPRS.

In plus, noul model dispune de tastatura QWERTY si permite vizualizarea documentelor atasate din e-mail cum ar fi prezentarile PowerPoint, fisierele Microsoft Excel, Microsoft Word sau Adobe Acrobat. Samsung C6625

Terminalul vine cu acelasi sistem de operare Windows Mobile 6.1, dar Samsung C6625  este un smartphone care dispune de conectivitate 3G , adica ofera utilizatorilor viteze de pana la 3,6 Mbps pentru acces la date mobile. Noul model dispune de GPS, tastatura QWERTY, camera foto de 2 MP si posibilitateta de marire a spatiului de stocare pana la 8 GB.

Noile modele de smartphone pot fi achizitionate si impreuna cu orice abonament de voce din oferta Vodafone Romania. Vodafone 1230 este disponibil la preturi incepand de la 69 Euro (cu TVA), iar Samsung C6625  va fi disponibil incepand de la 129 Euro (cu TVA), pentru contractele incheiate pe 2 ani, in functie de abonamentul ales.

Pachetul Outlook Mobile

Noul pachet promotional Outlook Mobile este disponibil la tariful de 7,14 Euro / luna (pret cu TVA) si ofera utilizatorilor 50 MB trafic de date pentru e-mail si Internet. Cunoscuta pana in prezent sub denumirea "Windows Mobile E-mail", solutia Outlook Mobile are o interfata prietenoasa, de tip "Outlook", oferind persoanelor aflate in miscare aceeasi experienta ca si pe calculator.

Compatibila cu telefoane mobile cu sistem de operare Windows, Outlook Mobile permite utilizatorilor sa aiba acces mobil si rapid la contul de e-mail al companiei, Internet, calendar, lista de contacte, agenda electronica, telefon, SMS, MMS si la alte aplicatii de date, prin intermediul unui singur dispozitiv integrat.

Outlook cu telefoane

Clientii au la dispozitie noul Vodafone 1230, care incorporeaza solutia de e-mail mobil Outlook Mobile, la pretul de 19 Euro (TVA inclus), impreuna cu oferta Outlook Mobile si cu abonamentul de voce Vodafone 400, incheiate pe o perioada de 2 ani.

Oferta Vodafone va cuprinde si noul model Samsung C6625, care va fi disponibil clientilor la pretul de 79 de Euro (cu TVA), impreuna cu pachetul Outlook Mobile si cu Vodafone 400, pentru contractele incheiate pe 2 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea