Stiinta & Tehnologie

Televiziune pe telefonul mobil

Noul smartphone lansat pe piata de catre Compania Virgin Mobile ,Virgin Mobile Lobster, permite vizionarea posturilor BBC si ITV1, live, pentru suma de 25 de lire sterline (valoarea unui abonament lunar).

Virgin Mobile Lobster este echipat cu un ecran de 4 cm (1.5 in), platforma principala de functionare fiind oferita de catre BT Movio. Semnalul este bazat pe unde radio digitale ce ofera o acoperire de 85% in U.K., precizeaza BBC.

Desi sistemul nu functioneaza exceptional, existand momente in care se poate intrerupe sunetul sau imaginea, utilizatorii acestuia sunt destul de multumiti deoarece necesitatea de informare poate fi satisfacuta in momentele in care televizorul nu poate fi folosit. Cresterea in dimensiune a acestor retele pune in garda producatorii de televizoare , deoarece odata cu evolutia tehnologiei "Tv pe telefon" piata se poate reorienta spre acest mod de informare flexibil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea