Stiinta & Tehnologie

#versace unique #lux #criza

Telefonul Versace Unique, lux in plina criza

Telefonul mobil de lux Versace Unique este munca de echipa dintre Versace in colaborare cu ModeLabs Group. Modelul este primul terminal de lux cu ecran complet tactil si un numar mare de functii multimedia incorporate.

Telefonul va fi disponibil in retelele exclusiviste de magazine ce comercializeaza ceasuri si bijuterii de lux, dar si in cele mai celebre buticuri Versace din intreaga lume incepand cu luna iunie 2010.
 
Materiale scumpe

Versace Unique combina functii esentiale pentru utilizarea acestuia in scop personal si profesional, fiind realizat din cele mai bune materiale. Asamblat manual in Franta, telefonul este realizat tinandu-se cont de standardele ridicate Versace, precum toate produsele celebrei case de moda. Partea frontala este finisata cu ceramica prin lacuire manuala, avand aplicata o rama din aur galben de 18K sau incrustatii din otel inoxidabil 316. Spatele terminalului este acoperit de piele prelucrata manual si de imaginea in relief a Meduzei.

Mai mult, ecranul din cristal are cele mai mari dimensiuni disponibile la un produs comercial. Imposibil de zgariat, delicat si cu capacitate de reactie rapida, ecranul ofera un control precis al interfetei tactile.

Tehnologie LG

Sub carcasa lui Versace Unique sta tehnologia creata de catre LG Electronics , care garanteaza o interfata unica intre realitate si tehnologie, design si utilitate.

Versace Unique suporta toata gama de functii pentru terminale mobile si netbook-uri, de la retea 3G, e-mail, media player sau camera flash cu rezolutie de 5 MP. Mai mult, datorita tehnologiei Dolby Mobile , consumatorii se pot bucura de calitatea extraordinara a sunetului surround atunci cand asculta muzica sau vizioneaza fisiere video timp de pana la 30 de ore.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea