Stiinta & Tehnologie

Telefonul Toaster

Da, pun pariu ca de-a lungul timpului, ideile ciudate pentru design-ul de telefoane au atins cote destul de mari. Daca creedeati cumva ca aceste idei s-au diminuat, v-ati inselat amarnic.

Prajitorul...

Ultima gaselnita in acest domeniu vine de la designer-ul brazilian Renata Quintela, care ne prezinta telefonul toaster . Sigur, e posibil sa arati usor ridicol daca vei incepe sa folosesti acest telefon pentru apeluri, dar poate camera copilului nu ar arata asa rau cu el.

Dar sa nu ne grabim. Probabil vrei deja sa ai acest telefon, dar nu e cazul, pentru ca in prezent, ce vezi este doar o idee despre ce ar putea sa vina. Proiectul nu este nici pe departe complet, dar trebuie sa recunosc ca are potential.

Si cum functioneaza acesta jucarie ? Simplu. Telefonul reprezentat printr-o felie de paine este introdus in toaster, care este de fapt incarcatorul. Atunci cand telefonul suna, felia de paine va sari afara din toaster, acesta fiind semnul ca primesti un apel.

Stie de toate

Telefonul are toate butoanele de care are nevoie pentru a forma numarul dorit, plus doua receptoare, pentru ca, in definitiv, este un toaster.

Ce ramane acum de facut este sa il cumperi. Momentan telefonul nu este disponibil pe nici un site de vanzare online, dar daca chiar il doresti, ai face bine sa te interesezi de aceasta Renata, intra in contact cu ea si vei avea asigurat telefonul toaster.

Totusi, o problema pare sa persiste, si anume pretul acestui telefon. Nimeni nu il stie, dar daca urmezi pasii de mai sus, Renata are raspunsul problemei.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea