Stiinta & Tehnologie

#modu #vodafone #romania

Telefonul MODU se lanseaza in Romania prin Vodafone

Vodafone Romania lanseaza telefonul modu incepand din data de 12 februarie 2010. Terminalul este disponibil la preturi ce pornesc de la 59 euro, in functie de abonamentul ales.

In functie de "jacket-urile" disponibile, modu poate fi utilizat si ca aparat foto , pedometru , dispozitiv de masurat caloriile consumate , vitezometru si player muzical.

Prin operator

Vodafone lanseaza in Romania, noul concept modu, cel mai usor telefon din lume, care va intra in portofoliul operatorului de telefonie mobila din data de 12 februarie 2010. Initial acesta va fi disponibil in Bucuresti la preturi incepand de la 59 euro pentru abonamentul Vodafone Complet 1500, incheiat pe 2 ani. Terminalul modu aduce in piata telecom un concept diferit. Modelul are, in versiunea standard, pe langa functionalitatile unui telefon mobil si pe cele ale unui music player, ajutat de memoria interna standard de 2 GB. In functie de "jacheta" care imbraca telefonul, dispozitivul capata diferite caracteristici, conceptul modular punand in centru nevoile de moment ale utilizatorului.

Cu ajutorul portului USB inclus, se pot incarca fisiere MP3, jpg si video, inclusiv in formatul DivX. In plus, Photo Frame-ul, disponibil la un pret de 94 euro, cu TVA inclus, dispune de telecomanda si de o memorie interna proprie de 512 MB.

" Jachete " Vodafone

In magazinele Vodafone Romania, telefonul modu va fi oferit, initial, cu urmatoarele "jachete": modu Xpress Jacket este un accesoriu care adauga o tastatura completa alfanumerica telefonului. Jacheta este oferita gratuit, promotional, primilor 1.000 de clienti. Night Jacket, disponibila pentru 64 de euro, transforma telefonul intr-un dispozitiv potrivit pentru iesirile in oras, dotat cu o camera de 3,2 MP si flash incorporat.

Mini Jacket, accesoriu disponbil la un pret de 34 euro, ofera trei variante de culoare, adauga tastatura alfanumerica si o nota de eleganta terminalului. Sport Jacket, un accesoriu de 54 euro dispune de functii avansate de masurat caloriile arse, distanta parcursa si viteza medie, precum si un "numarator de pasi" (pedometru).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea