Stiinta & Tehnologie

#locuri de parcare #telefon mobil #open spot

Telefonul mobil iti gaseste rapid un loc de parcare

Intr -o infrastructura care nu a fost conceputa pentru toate masinile care traverseaza orasele, locurile de parcare devin mine de aur, iar gasirea lor incepe sa fie dificila. Dar exista o solutie si pentru aceasta problema.

Astfel a fost dezvoltata aplicatia Open Spot , software compatibil cu telefoanele mobile care ruleaza Google Android. Acesta vine cu o harta a locurilor de parcare, iar pentru a functiona in conditii optime, aplicatia trebuie folosita de cat mai multi utilizatori.

Sistemul de fuctionare a lui Open Spot este simplu, dar promite mult. Software-ul face o inregistrare a automobilului din momentul in care acesta a fost parcat pana cand este pus inapoi in miscare. Astfel, alti utilizatori ai programului vor stii unde si cand este disponibil locul de parcare.

Pentru a arata ca o masina este parcata, locul respectiv va fi insemnat cu rosu, iar cand locul este liber acesta va fi marcat cu verde. Din pacate, aplicatia nu poate arata toate locuri de parcare din oras, ci doar pe cele folosite de catre utilizatorii programului. Open Spot poate fi descarcata din magazinul online Android Market .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea