Stiinta & Tehnologie

#touchscreen #qwerty #gw620 #lg #android

Telefonul GW620, primul LG cu Android

LG Electronics anunta lansarea primului telefon cu Android al companiei, modelul GW620 .

Terminalul se inscrie in strategia globala LG pe segmentul de terminale smart .

Specificatii tehnice

Noul telefon LG are un ecran sensibil la atingere care masoara 3 inch, are o rezolutie de 320 x 480 pixeli si poate afisa pana la 265.000 de culori. Totodata, terminalul este un slider care dispune de tastatura fizica QWERTY completa.

La capitolul conectivitate, telefonul vine dotat cu standardele GPRS, EDGE, Bluetooth, USB, plus 3G cu HSDPA , Wi-Fi si receptor GPS. Modelul dispune de o camera foto de 5 MP fara flash, dar cu autofocus si capacitatea de a face capturi video. Modelul vine si cu player muzical si video incorporat. In prezent LG GW620 este disponibil intr-o singura varianta de culoare, negru cu albastru. Modelul LG GW620 va fi disponibil in ultimul trimestru al anului 2009 in mai multe piete din Europa. Anuntul LG de lansare a primului terminal Android a fost facut la doar o saptamana dupa ce compania a anuntat ca va introduce in urmatoarele saptamani trei noi modele de smartphone-uri cu sistemul de operare Windows Mobile.

Alte detalii

Alaturi de modelul Android, LG a anuntat in luna septembrie a acestui an ca va introduce cel acasa .ro/putin" title="putin">putin 13 modele de smartphone-uri in urmatoarele 16 luni, cu sistemul de operare al Microsoft, Windows Mobile.

"Obiectivul nostru este sa oferim o gama mare de terminale din categoria smartphones pentru a oferi consumatorilor posibilitatea de a-si alege terminalul potrivit. Telefonul Android este doar unul dintre modelele smart pe care intentionam sa le introducem in intreaga lume in anii care urmeaza"
, a declarat Skott Ahn, presedinte si CEO al companiei Mobile Communication a LG Electronics.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea