Stiinta & Tehnologie

#google #nexus one #android

Telefonul Google Nexus One, mai aproape de realitate

Primul telefon mobil al gigantului Google, Nexus One pare sa  devina foarte curand oficial, dupa ce compania a inregistrat marca.

Modelul va fi un smartphone care va rula cel mai recent sistem de operare, versiunea 2.1 Android.

Nimic oficial

Desi reprezentantii companiei nu au declarat nimic oficial referitor la noul telefon mobil, videoclipul care a aparut recent pe internet arata clar ca cei de la Google planuiesc lansarea unui smartphone sub propriul brand.

Clipul nu arata prea multe, decat pornirea unui telefon mobil cu sistemul de operare Android 2.1 care la un moment dat afiseaza mesajul "Welcome to Nexus One", adica "Bine ai venit in Nexus One". Specificatii tehnice Nexus One

Printre specificatiile tehnice ale telefonul mobil se numara ecranul sensibil la atingere de 3,7 inch, AMOLED si noua versiune a noului sistem de operare Android.

Totusi, aceste detalii nu au fost confirmate oficial, dar pentru ca modelul se aseamana foarte mult cu HTC Dragon este posibil ca si google nexus one sa fie dotat si cu o camera foto de 5 MP cu flash si autofocus.

Scurta prezentare a lui Google Nexus One

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea