Stiinta & Tehnologie

Telefonul Buddha, talisman impotriva spiritelor rele

Dupa cum ne-am dat seama de ceva vreme, telefoanele mobile sunt de multe feluri, dar pana acum nu am avut nici un telefon in stare sa alunge spiritele malefice... Nu ca ne-ar trebui asa ceva.

Dar pana la urma sunt destui supersticiosi pe lumea aceasta, asa ca un telefon de acest gen e foarte posibil sa aiba succes. Telefonul Buddha a fost creat special pentru aceasta nisa, dar zvonurile despre el exista de mai multa vreme.

Aur curat si otel garantat

Terminalul este confectional din otel inoxidabil si placat cu aur de 24 de karate. Este ornat cu pietre (probabil de jad) care alunga spiritele rele, una dintre ele fiind chiar butonul D-pad-ului si are taste care imita stilul de design budist. De fapt toate ornamentele de pe el sunt in acelasi stil.

Capacul care acopera baterie are gravat cu imaginea lui Buddha care se roaga in cercurile "divine" Baoyu si Xiangyin. Producatorii spun ca marginile telefonului au desenate pe ele "Flacarile calatoriei din Vest", eveniment ce a cauzat Jiasha... simple detalii pentru cunoscatori.

Sub deviza: "specificatii modeste pentru ca spiritul este important", telefonul cam lasa tehnologia deoparte, pentru ca tot ce stie sa faca este sa dea apeluri si sa le primeasca, sa trimita si primeste SMS-uri.

Putina tehnologie nu strica

Totusi camera foto integrata este posibil sa fie o camera cu rezoltuie VGA, are media player si slot card microSD ca sa ii maresti spatiul de stocare, plus un ecran sensibil la atingere cu stylus atasat.

Telefonul vine cu o parte din scripturile Budiste pre-intalate ca: Dabeizhou, Tripitaka si 12 Sutre Sukhavativyuha. Totodata meniul terminalului are o tema budista.

Pachetul telefonului are casti integrate si un certificat al unui maestru budist. Daca chiar simti nevoia sa ai o asemnea " chinezarie ", trebuie sa il cumperi din China direct, pentru ca nu cred ca cineva are nevoie de el prin Europa... sau alte colturi ale lumii.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea