Stiinta & Tehnologie

#if product design award 2009 #premiu #telefon mobil #royal #benq

Telefonul BenQ Royal este premiat pentru design

Compania taiwaneza Benq nu a lansat in ultima vreme telefoane mobile.

Totusi, se pare ca recent aceasta a anuntat ca telefonul BenQ Royal si-a administrat premiul iF product design Award 2009.

Specificatii tehnice

BenQ Royal este prezentat de catre companie ca fiind un "smartphone cu functii puternice" si care include o interfata personalizabila. Printre alte atuuri prezentate de BenQ, Royal pare sa dispuna de Live Messenger.

Din pacate detalii tehnice despre acest model nu au fost facute publice. Se speculeaza ca modelul ar dispune de ecran de 2,6 inch cu rezolutie standard QVGA de 320 x 240 px si suport pentru 265.000 de culori.

Zone tactile

BenQ mai spune despre Royal ca incorporeaza o zona sensibila la atingere care se afla "in spatele ecranului", adica mai precis pe partea dorsala a telefonului. Aceasta zona este destinata "rasfoirii" unui e-book sau pentru a naviga prin fisierele de muzica sau fotografii.

Telefonul mobil BenQ Royal mai dispune de o camera foto de 3,2 MP cu autofocus. Din pacate nu exista alte informatii despre acest terminal. Compania nu a anuntat tarile in care a fost lansat sau daca se afla deja pe piata. Taiwanezii nu au dat publicitatii nici pretul lui Royal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea