Stiinta & Tehnologie

#barbie #mattel #china #copie

Telefonul Barbie, o alta chinezarie

China este una din tarile care copiaza cel mai mult, de la telefoane mobile la modele auto.

Dupa multe clone iPhone si nu numai, cea mai nou chinezarie este telefonul Barbie .

Originalul, un MP3-player


"Noul" model de telefon mobil are si o sursa, iar aceasta este de fapt un player muzical pentru fete creat de compania Mattel si numit B2 Barbie.

Asa cum era de asteptat, modelul de telefon mobil Barbie P520 este disponibil numai in China. Ca in cazul altor copii chinezesti, producatorul nu poseda drepturi de autor pentru utilizarea tiparului.

Specificatii tehnice


Telefonul mobil Barbie P520 este un clamshell si doua ecrane interioare sensibile la atingere. Terminalul mai are si o camera foto modeste de 1,3 megapixeli. Din pacate aceaste nu are flash sau autofocus.

Modelul poate suporta doua cartele SIM si are slot pentru upgrade de memorie. Marirea spatiului de stocare se poate face pana la 2 GB. Telefonul are MP3-player incorporat, fiind descris ca fiind un telefon dedicat muzical. Nu ii lipseste nici conectivitea Bluetooth.

Bineinteles ca modelul este mult mai ieftin decat originalul Barbie B2 a celor de la Mattel. Astfel telefonul are sanse mari sa devina un adevarart succes in China.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea