Stiinta & Tehnologie

Telefon mobil Mickey Mouse

Daca ieri am avut "placerea" sa facem cunostinta cu noul telefon al companiei Disney, azi avem placerea sa cunoastem telefonul Mickey Mouse.

Ma rog, aproximativ Mickey Mouse, pentru ca terminalul poreclit dupa "rozatoarea" celor de la Disney este o pura... " chinezarie ". Dar si asa, nu poti ramane indiferent la vederea acestui telefon.

Chinezii la atac

Numit "The Mouse Phone", jucaria mai aduce aminte cu unul din modelele de MP3-playere a companiei iRiver, care in asociere cu Disney au scos pe piata playere muzicale cu profilul capului faimosului Mickey Mouse. Ma indoisc ca compania producatoarea a telefonului soarece va plati vreun drept de autor .

Dar a venit momentul sa trecem in revista cam ce stie acest terminal. In primul rand masoara 55 x 55 x 55 mm, cantareste 80 de grame si functioneaza in retea tri-band 900 / 1800 / 1900 MHz.

Are un ecran de 1,3 inchi LCD, cu 260.000 de culori si o rezoltuie de 126 x 160 pixeli si vine chiar cu un MP3-player incorporat care suporta formate MP3 si are si egalizator de sunet. Mai mult decat atat, are si radio FM.

La comanda...

Dar nu ne oprim aici. Telefonul "Mouse" suporta si formate video ca 3GP si MP4 ce se pot vizualiza full screen, iar player-ul video poate derula repede si opri filmul prin functiile Speed si Pause.

Are doar conectivitate GPRS, dar la transfer de date duce in spate Bluetooth-ul si USB-ul. La capitolul mesageria, Mouse suporta SMS si MMS.

Nu sta rau, mai ales ca vine la pachet cu casti, doua baterii, curea de agatare, cablu USB, casca Bluetooth si bineinteles incarcator. Telefonul costa in jur de 200 de dolari si printr-o comanda pe internet poate sa fie al tau.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea