Stiinta & Tehnologie

Telefon cu diamante! (pacat ca-s false)

Touchmate Craz M800 este terminalul in cauza, considerat a fi cel mai mic telefon din lume... cu un diamant si MP4 incorporate.

MP4 este prezent la apel si aceasta functie este disponibila, dupa cum veti constata folosind modelul Craz M800 Gold, dar cum ramane cu diamantul? Cu putin spirit de observatie, veti putea constata cruntul adevar: faimosul diamant este doar un cristal Swarovski, deci un fals. Lasand la o parte acest soc, putem in continuare sa inspectam telefonul cautandu-i atuuri care sa compenseze lipsa sa de stralucire reala.

128MB de memorie interna par un motiv destul de bun pentru a uita de diamantul fals, o camera de 1.3 megapixeli este de asemenea inclusa in specificatiile lui M800, ca si capacitatea de inregistra audio si video prin USB. Toate impachetate intr-un ambalaj de piele... Nu stim inca daca avem de-a face cu un tri-band, quad-band sau un terminal in alta banda, dar la dezamagirea suferita la primul contact, deja nu mai conteaza aceste detalii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea