Stiinta & Tehnologie

Telefoanele-Robot de la Toshiba

Dupa ce Transformers au revenit in vietile noastre, ne dam seama ca robotii vor ramane la moda o perioada destul de lunga.

Dar ma indoiesc ca doar cei de la Toshiba aveau idei de genul acesta, in conditiile in care japonezii au o istorie de invidiat a anime-urilor "mecha". Probabil inspirat din aceasta ramura a culturii lor a luat nastere modelul 815T PB.

Cum sa promovezi un "anime"

Spun acest lucru, pentru ca modelul a fost creat ca "material promotional" pentru un show TV japonez care sta sa se lanseze in luna aprilie a acestui an si care se numeste Ketai Sousakan 7. In definitiv nu doar "otacii" din Japonia vor fi extaziati de acest dispozitiv, dar banuiesc ca telefonul este visul oricarui "geek" de pe planeta.

E telefon pe bune

Si daca aveai impresia ca "jucaria" e de fapt doar atat, te inseli amarnic. Modelul este un telefon operational 100%. Telefonul-robot este de fapt o versiune modificata a telefonului Toshiba 815T, care a fost lansat in anul 2007.

815T PB masoara 102 x 50 x 16 milimetri si cantareste 107 grame, dar se vede clar ca odata montat in stilul "robot", dimensiunile lui vor fi complet altele. Vine din seria de telefoane " clamshell ", ofera conectivitate 3G , capabilitati e-mail, preia benzi desenate in format electonic (adica " manga ") si suporta card microSD de pana la 2 GB.

Dar e cazul sa mai continuam cu niste aspecte legate de acest telefon. Are ecran intern de 2,4 inchi cu rezolutie de 240 x 320 pixeli, un ecran extern de 0,8 inchi cu rezolutie de 96 x 39 pixeli, o camera foto de 3,2 megapixeli cu capabilitati de inregistrare video si player de muzica. Telefonul va fi disponibil in doua culori, argintiu si negru.

Japonezul are...

Daca esti interesat, il poti avea prin intermediul site-ului SoftBank, operatorul de telefonie mobila numarul trei in Japonia. O rugaminte , daca suntem cuminti, putem sa-l primim si noi?

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea