Stiinta & Tehnologie

Telefoane Nokia 6110 Navigator cu probleme

Nu este niciodata exclus ca atunci cand ti-e lumea mai draga si te increzi in capacitatile unui dispozitiv electonic, el sa te lase cu "ochii in soare".

Oops!

Cam asta li s-a intamplat unor sute de utilizatori de nokia 6110 Navigator din Anglia. Recent, compania a recunoscut ca aproximativ 3.000 de telefoane din seria 6110 Navigator au probleme de soft. Mobilele au fost vandute prin reteaua Vodafone UK .

Nokia 6110 Navigator a fost lansat in luna iunie a anului 2007 si vine cu destule caracteristici utile, precum aplicatii office, apelare video, navigare 3D sau harti usor de folosit si urmarit.

Intrand in detalii aflam ca versiunea pe negru a modelului 6110 Navigator "ingheata" ori de cate ori aplicatia GPS este selectata pentru a incarca harta Angliei sau a Irlandei.

Cu aceasta ocazie Nokia si Vodafone au primit sute de telefoane in care utilizatorii se plangeau de problemele aparute. Pentru a-i impaca, compania va schimba toate telefoanele nefunctionale cu altele noi.

Se intampla si la case mari

Acest lucru pare sa rezolve problema, dar situatia sta putin diferit. Piata mai ramane impanzita cu destule telefoane Nokia cu probleme, iar depistarea lor se va face atunci cand utilizatorul va face plangerea. Vodafone spune ca toti cei care vor semnala incovenientele vor fi "despagubiti" printr-un telefon nou.

Indiferent cum sta situatia, daca Nokia va rezolva problema repede acest detaliu va fi dat uitarii foarte curand. Nume mari ale telefoniei au avut la randul lor probleme de genul cu diferite produse. Sony Ericsson, Samsung sau T-Mobile au stiut sa le rezolve foarte repede si frumos.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea