Stiinta & Tehnologie

#tata motors #profit #autovehicule

Tata Motors anunta profit mic

Producatorul indian de automobile Tata Motors , a anuntat o scadere de 30 procente a profitului trimestrial, pe fondul cererii scazute de camioane si autobuze, conform agentiei Reuters. Compania, ce urmeaza sa lanseze in octombrie cel mai ieftin model de autovehicul din lume, Nano, a anuntat ca profitul net din intervalul aprilie-iunie a scazut la 3,26 miliarde de rupii (77 milioane de dolari) de la 4,67 miliarde de rupii, anul trecut. Un sondaj Reuters prognoza un profit net de 3,20 miliarde de rupii, la vanzari nete de 65,70 miliarde de rupii.

Tata Motors, al treilea constructor de automobile indian, dupa Maruti Suzuki si Hyundai, detine companii de productie si distribuire cu capital mixt impreuna cu grupul Fiat. Compania detine 60 procente din piata de camioane si autobuze din India, a cincea piata, ca marime, din lume si a vandut 127,361 de vehicule in intervalul aprilie-iunie, inregistrand o crestere de 3 procente fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea