Stiinta & Tehnologie

#lamborghini #masini #bmw #audi #chevrolet

Supermodele promovate la Hollywood

Cele mai in voga pelicule produse la Hollywood mizeaza pe prezenta scenica a unor supermodele si prototipuri pregatite de BMW, Chevrolet, Audi si Lamborghini. Iata unele dintre cele mai tari supermodele ce vor aparea in productii de top:

BMW Vision ED va aparea in al patrulea film al celebrei serii Mission: Impossible – Ghost Protocol ce va avea debutul mondial in luna decembrie. Tom Cruise va fi present intr-o scena in prototipul futurist BMW Vision EfficientDynamics , masina care sta la baza viitorului supermodel hibrid german i8, scrie evz.ro.

Prezenta limuzinei germane Audi A8 in serialul Transporter a fost confirmata intr-un teaser al noii productii. In rolul bataiosului sofer Frank Martin va aparea Chris Vance ("Prison Break").

chevrolet camaro a revenit in cinematografe odata cu al treilea film al celebrei serii SF Transformers: Dark of the Moon , care a avut premiera mondiala pe 29 iunie.

Cel mai puternic model de strada produs de vrajitorii din Sant’Agata Bolognese, Lamborghini Aventador (700 CP, 0-100 km/h in 2,9 secunde) va fi condus de Christian Bale in Batman – The Dark Knight Rises.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea