Stiinta & Tehnologie

#dacia #pret #masina

Succesul Daciei pune probleme nemtilor de la Volkswagen

Producatorii germani de masini sunt ingrijorati de succesul Daciei, care a reusit sa le ia o parte din clienti. Reprezentantii Volkswagen sunt nelinistiti de faptul ca Dacia este preferata in locul Skodei, informeaza capital.ro.

Cumparatorul german care nu avea suficienti bani, dar care isi dorea o masina, cumpara o Skoda . Aceaste masini produse de Volkswagen aveau un pret bun. Acum insa, germanilor li e pare ca si aceasta masina este scumpa. Astfel, masinile Dacia sunt din ce in ce mai atragatoare pentru piata din vest.

Pe segmentul low cost, succesul Dacia nu poate fi oprit de nicio alta marca de masini din grupul Volkswagen.

Dacia are un pret mai mic pentru ca in fabricile din Romania salariile sunt mai mici. In acest timp, cele de la fabrica din Cehia, unde se fabrica masinile Skoda sunt mai mari. Astfel si costul masinilor este mai mare. Clientii cauta in aceasta perioada masini cu preturi mici .

Dacia este o masina ieftina si pentru ca dispune de foarte putine dotari la modelele standard. Cu toate acestea, clientii Dacia mai platesc in plus 3 - 4 mii de euro pentru dotari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea