Stiinta & Tehnologie

#google #internet #smartphone

Studiu Google: 39% dintre utilizatori folosesc smartphone-ul si in baie

Google a realizat un studiu cu privire la obiceiurile utilizatorilor de smartphone. Aproape 40% dintre acestia isi folosesc telefonul si la baie.

93% dintre utilizatori folosesc dispozitivul smartphone acasa, 81% navigheaza pe Internet si 77% folosesc serviciile motoarelor de cautare, arata rezultatele studiului Google.

39% dintre utilizatori nu se pot desparti de smartphone nici in baie, in timp ce 45% dintre ei se bazeaza pe dispozitivele smartphone pentru planificarea activitatilor de zi cu zi.

Unul din cinci respondenti a declarat ca, daca ar trebui sa aleaga intre televizor si un smartphone, ar alege fara ezitare telefonul, potrivit studiului citat de TechCrunch.com.

77 % dintre utilizatorii de smartphone folosesc motorul de cautare Google. Cele mai cautate informatii sunt stirile de interes general (57%), informatii din domeniul gastronomiei si restaurante (51%), divertisment (49%), cumparaturi (47%), stiinta si tehnologie (32%), turism si calatorii (31%), finante (26 %) si informatii din domeniul auto (17%).

Potrivit studiului, 82% dintre utilizatori acorda atentie si raspund la mesajele publicitare primite pe telefonul mobil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea