Stiinta & Tehnologie

#smartphone #HTC One #iPhone 5S #iphone 5c #LG G2 #smartphone rapid

STUDIU: Care este cel mai rapid smartphone de pe piata

Batalia dintre Apple si Samsung se da pe toate planurile, inclusiv in privinta vitezei de reactie a flagshipurilor celor doi giganti. Recent, revista "Which?" a testat mai multe smartphone-uri pentru a descoperi care este cel mai rapid telefon din lume.

Specialistii au testat viteza de procesare si performanta ultimelor modele de telefoane de la Apple, Samsung, HTC si LG, scrie publicatia britanica "Daily Mail".

In urma testelor, pe primul loc s-a situat iPhone 5S, LG G2 a venit pe pozitia a doua, in timp ce Galaxy S4 s-a situat pe pozitia a treia. Ultimele doua locuri au fost ocupate de HTC One si iPhone 5C.



"In luna iunie a acestui an am descoperit ca iPhone 5 a fost eclipsat, si Samsung Galaxy S4 a ajuns pe primul loc in ceea ce priveste viteza procesorului. De fapt, iPhone 5 a coborat pana pe locul 7. Dar Apple a revenit. Noile teste realizate de noi au dezvaluit ca recentul iPhone 5S a doborat toate recordurile in privinta vitezei procesorului", se arata in revista "Wich?".


sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea