Stiinta & Tehnologie

#piese auto #auto

Stoauto recomanda piese auto originale

Numarul mare de masini din Bucuresti este reflectat de numarul mare de service-uri ce se gasesc aici, semn ca este o afacere destul de profitabila. Competitia este destul de evidenta, iar noi, proprietarii de masini, trebuie sa luam in considerare ca pretul cel mai mic nu inseamna mereu si cea mai buna calitate.

 

Pentru ca drumurile din tara noastra sunt cum sunt iar masinile, majoritatea, sunt second hand aduse din Germania, este de la sine inteles ca afacerea pieselor auto este in floare. Piata acestora este invadata de piese contrafacute, de o calitate ce lasa de dorit, vandute ca originale la preturi foarte mici. Sau o alta varianta este cea a pieselor auto second-hand. Ambele cazuri sunt precum o loterie in care sansele cele mai mari sunt sa dai banii si sa nu castigi nimic. Masina va merge cu astfel de piese o perioada scurta ca apoi sa se strice iar si apoi, iar veti achizitiona aceleasi piese. Varianta cea mai sigura si cea mai buna este sa achizitionati piese auto de schimb originale, cu certificat de garantie de la producator. Astfel, veti castiga lozul cel mare si nu pe cel de "mai incerca".

Piesele auto originale achiziţionate de pe magazinul online Stoauto au calitatea cea mai buna si sunt varianta cea mai buna pentru o achizitie pe termen lung. Acestea sunt usor de recunoscut deoarece au insemnele firmelor producatoare, au garantie mai mare decat piesele obisnuite, sunt vandute in reprezentante sau alte magazine ce au contracte cu marii producatorisi au indicatoare speciale care atesta ca sunt produse din materiale de calitate si rezistenta la uzura si functionare intensa.Masina functioneaza corect atat timp cat piesele sale sunt de calitate si nu sunt uzate deoarece uzura este responsabila cu performantele slabe ale masinii sau cu stricarea acesteia. Cand o piesa se strica va afecta si altele pana la producerea unei defectiuni majore. De aceea este important sa alegem piese originale pentru nu avea parte de astfel de situatii prea des.

Cu siguranta este mult mai bine pentru fiecare dintre noi sa nu vizitam service-urile auto mai mult decat ar trebui. Alegand varianta pieselor auto originale, vom avea parte de calitate, siguranta, fiabilitate si o durata mare de utilizare a piesei respective. Alegand celelalte variante putem vizita service-ul mai mult dorim si sa schimbam aceasi piesa de mai multe ori. Ca intr-un final, costul reparatiei sa intreaca cu mult pretul unei piese auto originale. Asadar alegeti calitatea unei piese originale si masina va beneficia de o piesa identica cu cea cu care masina a iesit de pe linia de productie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea