Stiinta & Tehnologie

#cerneala #stilou #reincarcare stilou

Stiloul care nu ramane fara cerneala niciodata

Pininfarina, designerul auto recunoscut pentru conceperea unora dintre cele mai iconice masini sport din lume, a inventat, recent, un stilou mai special. 4.Ever Cambiano este un instrument pentru scris care nu ramane niciodata fara cerneala.

4.Ever Pininfarina Cambiano este un hibrid intre un stilou si un creion, inspirat din conceptul auto Cambiano, relateaza Daily Mail. Instrumentul de scris nu foloseste cerneala, avand un varf realizat dintr-un aliaj metalic special. Numit ethergraf, aliajul scrie pe hartie intr-un mod asemanator unui varf al unui creion de grafit, cu deosebirea ca scrisul sau desenele nu pot fi sterse.

Potrivit companiei italiene, 4.Ever Cambiano este un pix ce poate fi folosit pe viata intrucat nu are nevoie sa fie ascutit sau incarcat cu cerneala niciodata. Instrumentul de scris futurist este rezultatul colaborarii intre compania Napkin, cea care a venit cu metalul special, si Pininfarina, recunoscuta pentru stilul de design unic, avand colaborari cu Ferrari si alti producatori din lumea automobilismului.

Stiloul inovator nu are stabilit un pret deocamdata, insa va fi pus in vanzare in curand pe site-ul companiei italiene.

Sursa foto: cnet.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea