Stiinta & Tehnologie

#folie de protectie telefon #folie de protectie # display

Stii cat costa un display de iPhone 7 sau S7 Edge? Afla cum poti evita spargerea unui display cu un cost de 10 ori mai mic!

Dupa cum bine stiti cele mai populare smartphone-uri ale zilei sunt iPhone 7 si S7 Edge. Noi, ambele au un cost de peste 500 de euro. Desi au un asemenea pret, sunt si ele supuse accidentelor zilnice si evenimentelor neplacute. Nu ne dorim nici unul dintre noi sa ajungem cu display-ul spart intr-un service si totusi se intampla atat de des.

Motivele ar fi:

  • Pretul unui display nou: minim 700 ron pentru S7 Edge si minim 1000 ron pentru iPhone 7.
  • Indisponibilitatea: fiind aparitii noi, furnizorii nu au inca piese pentru aceste modele, gasirea lor poate fi o problema reala, sau au costuri inca foarte ridicate.
  • Timpul: cel mai scump element al zilelor noastre. Nu ne permitem sa ramanem fara telefon zile sau saptamani.
  • Calitatea: o interventie schimba permanent aspectul unui telefon.

Asa cum promiteam in titlu, trebuie sa va spun cum putem scapa de aceste probleme si sa ramanem si cu bani (multi) in buzunar.

Cei de la Smart Protection® au creat o folie speciala care pe langa faptul ca se poate mula pe suprafete curbate, acopera integral display-ul/spatele si lateralele telefonului. Folia ofera si o protectie antisoc apropiata de cea a unei sticle securizate de calitate superioara.

Folia Clasic Smart Protection® este o folie invizibila, cu grad militar, creata din polimeri elastomeri. Pe langa aceste proprietati mai are si functia de selfhealing(autovindecare) care permite suprafetei foliei sa revina la forma initiala dupa impactul cu anumite suprafete dure. Daca ne dorim ca telefonul sa fie protejat dar si sa-si pastreze aspectul original, atunci cred ca am gasit solutia potrivita.

Ce e foarte tare: aceasta folie poate fi creata la comanda, gratuit pentru orice device, chiar si pentru smartwatch, gps, tableta… etc. Deja gasiti pe smartprotection.ro peste 1800 de modele.

Iti doresti un antisoc si mai mare? Nicio problema, vom gasi tot la ei folia de sticla Tempered Glass - Ultra Smart Protection. Aceasta folie este construita din sticla tratata termic cu un strat special de silicon activ ce face ca lipirea sa fie mai usoara si practice perfecta! Acest produs absoarbe efectiv impactul si devine casanta, protejand telefonul impotriva cazaturilor accidentale, oferindu-i o protectie dubla la soc.

Au chiar cateva video-uri extreme pe canalul lor de YouTube, unde testeaza calitatile special ale produselor proprii.

Daca ati avut rabdare sa cititi pana la final, va mai spun un secret:

Foliile sunt Made in Romania! Si ca orice brand romanesc ce se respecta, nu uita sa sarbatoreasca Ziua Nationala a tuturor romanilor. Cei de la Smart Protection organizeaza un eveniment special de 1 Decembrie. Umila mea parere este ca nu merita pierdut. Rezerva-ti un loc pe www.smartprotection.ro.

Advevrtorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea