Stiinta & Tehnologie

Steam Iron: The Fallen, primul RTS pentru telefoane mobile

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu prescurtarile din industria gaming, vine de la Real Time Strategy, iar acest gen de jocuri nu prea sunt intalnite in lumea telefoanelor mobile.

Dar uite ca iubitorii de jocuri RTS din Coreea au un motiv in plus sa se bucure, pentru ca primul joc online autentic de RTS, Steam Iron se va lansa la ei acasa. Dar pana acolo mai este putin de discutat pentru ca nu toti utilizatorii de telefoane mobile vor putea sa se bucure de acest joc. Cei vizati sunt doar utilizatorii care dispun de telefoane cu 3G.

Steam Iron = Starcraft

Actiunea lui Steam Iron: The Fallen este foarte asemanatoare cu cea din Starcraft, joc cunoscut tuturor. Acesta este primul "episod" dintr-o serie care vrea sa se lanseze de-a lungul timpului si Steam Iron a fost special creat pentru retele de 3G.

Jocul are in spate engine-ul Mikoishi Theatre, care are capabilitati unice de televiziune si transmitere de imagini, acest lucru aducandu-le utilizatorilor o experienta unica de joc.

"Steam Iron: the Fallen este inca un exemplu unic al interactivitatii pe care produsele Mikoishi le aduce pietii. Folosind atuurile lui Theatre am reusit sa incorporam caracteristicile acestuia intr-un produs pentru piata de mobile", declara Alex Goatcher, sef de creatie la Mikoishi.

OnMedia la inaintare

Jocul va fi distribuit prin OnMedia, dupa ce in luna februarie a acestui an Nexon Mobile si Mikoishi anuntasera oficial aranjamentul pe care il facusera cu privire la Steam Iron.

"Suntem siguri ca va fi pe placul gamerilor coreeni si va reusi sa creeze o noua generatie de fani ai jocurilor RTS pe telefoanele mobile. Faptul ca Steam Iron este primul RTS adevarat pentru aceste dispozitive, ne-a ajutat foarte mult in campania noastra", spune Joonmo Kwon, -ul Nexon Mobile.

Foarte frumos pana aici. Coreeni l-au primit, acum sa speram ca vor face "share" si cu europenii, pentru ca pana la urma cine nu e curios de o asemenea chestie?

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea