Stiinta & Tehnologie

#aplicatie soferi #auto.ro #soferi

Spune-ti parerea cu privire la serviciile auto din aplicatia Auto.ro

Evolutia tehnologica este o veste buna pentru consumatori, insa si o bataie de cap pentru prestatorii de servicii. Comunicarea nu mai are granite, astfel incat oamenii pot impartasi impresii si se pot sfatui la tot pasul, facand recomandari sau, dimpotriva, avertizandu-se reciproc cu privire la serviciile pe care le pot primi.

Aplicatia Auto.ro este unul din acele mijloace care te ajuta sa afli daca un service, o benzinarie sau chiar un hotel te merita sau nu in calitate de client. Poti spune si tu altora ce parere ai despre un anumit serviciu, astfel incat experientele placute sa fie mai des intalnite in viata cotidiana.


Recenziile de pe Auto.ro

Aplicatia de mobil Auto.ro are o sectiune importanta, numita "Locatii", unde se afla toate serviciile auto de care utilizatorul are nevoie, incepand de la benzinariile, vulcanizarile, pensiunile si hotelurile cele mai apropiate si pana la service-urile auto din zona.

Sigur ca nu este suficient sa privim lista acestor firme pentru a face alegeri inspirate. De aceea, aplicatia ofera utilizatorilor posibilitatea de a acorda feedback asupra calitatii serviciilor sau a preturilor oferite de o anumita firma la care aceasta a apelat.


Cum functioneaza sistemul

Dincolo de celelalte aspecte practice (notificari la expirarea RCA, ITP, rata lunara; plata rovinietei direct din aplicatie prin card bancar sau SMS; anunturi de vanzare-cumparare masini noi si second-hand), aplicatia Auto.ro permite oricarui utilizator sa isi spuna parerea cu privire la serviciile de care a beneficiat in ultimul timp.

O simpla cautare in subsectiunea "Service-uri" releva toate unitatile de pe o raza de 10 kilometri din zona locatiei utilizatorului. Pentru a vedea service-urile care au obtinut punctajul maxim, utilizatorul trebuie sa selecteze "Sortare", iar de aici are posibilitatea sa aleaga afisarea rezultatelor in functie de recenzie si pret. Aplicatia ii va afisa apoi cel mai bine cotate service-uri.

Totodata, utilizatorul poate adauga propria parere despre respectiva locatie si ii poate acorda calificativ, in ideea de a le oferi aceste informatii si celorlalti membri care folosesc aplicatia de mobil.

In plus, aplicatia ofera si posibilitatea de a acorda feedback in privinta preturilor practicate de o anumita companie, pentru ca tabloul descriptiv sa fie cat mai complet si util.


Aplicatia Auto.ro

Aplicatia Auto.ro este gratuita, avand peste 116.000 de descarcari in Google Play si 70.000 descarcari in Apple Store.

Intra si tu in comunitatea Auto.ro si acorda recenzii tuturor locatiilor pe care le-ai intalnit. Spune-le si celorlalti soferi ce parere ai despre calitatea serviciilor oferite si fii activ pe aplicatia auto numarul 1 din Romania!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea