Stiinta & Tehnologie

Spice X-1, telefon si consola de joc

Daca stam sa calculam putin ajugem la concluzia ca avem telefoane muzicale, telefoane fotografice, business, fashion, iar urmatorul pas este sa avem terminale cu functii de consola de joc .

Dar, din toate zvonurile care exista pana la aceasta ora, la un moment dat se parea ca inginerii de la Sony ar putea sa confirme sau sa faca lumina in ceea ce priveste aceasta problema.

Tacerea continua

Telefoanele care au si functii de consola de joc nu sunt noi, cei de la Nokia avand terminalele dedicate N-Gage, iar Sony Ericsson au lansat de curand modelul F305 care se doreste a fii un telefon/consola de joc.

Totusi cu ceva luni in urma discutam despre compania Sony care a brevetat un telefon/consola de joc inca din anul 2006, in aceea perioada descoperindu-se o schita cu drepturile de autor apartinand celor de la Sony ce reprezenta un posibil viitor playstation phone.

Daca ne luam dupa acel desen, telefonul PlayStation ar putea sa aiba doua fete. Pe una din ele utilizatorul va avea caracterisitile unui telefon, iar cealalta va deveni o consola de jocuri veritabila. Mai pe scurt, doua interfete diferite intr-un singur dispozitiv.

Spice Mobile au facut telefon

Dar iata ca mai rasare o companie care s-a pus pe treaba si a fabricat un telefon cu functii de consola de joc. Din pacate Spice Mobile vor lansa telefonul Spice X-1 doar in India.

Spice X-1 are ecran de 2,4 inch, vine la pachet cu un card microSD de 2 GB incarcat cu diferite jocuri de consola, iar butoanele dedicate aflate pe telefon il lasa pe utilizator sa utilizeze telefonul ca o consola de joc si fara controller-ul de la pachet.

Spice X-1 mai vine echipat cu o camera foto de 2 megapixeli, tehnologia de sunet Yamaha 3-D surround sound , radio FM, Bluetooth si Opera Mini preintalat. Daca esti interesat, terminalul costa in jude 210 dolari. O problema ramane: de unde il cumperi?

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea