Stiinta & Tehnologie

#samsung galaxy #sony xperia #Sony experia yuga

Sony Xperia Yuga: primele impresii despre noul concurent pentru Samsung Galaxy S3

Anuntat neoficial de mai multa vreme, Sony Xperia Yuga a ajuns online prin poze si impresii la prima vedere. Noul smartphone din seria Sony Xperia ar putea fi un concurent puternic pentru Samsung Galaxy S3 si chiar pentru S4, asteptat in primavara lui 2013.

Imaginile prezinta telefonul mare cu ecran LCD de 5 inci si cu rezolutie full HD 1920x1080, dar informatiile publicate despre noul Xperia Yuga vizeaza si specificatii importante ale telefonului.

Sony Xperia Yuga va utiliza un procesor quad-core Snapdragon S4 Pro si include spatiu de stocare de 16GB, care poate fi extins prin slot microSD.

Camera de 12 megapixeli a lui Sony Xperia Yuga nu impresioneaza, dar modelul final ar putea utiliza chiar o camera de 16MP, potrivit Yoda.ro.

Smartphone-ul Sony cu ecran full HD va fi prezentat probabil oficial in luna ianuarie sau februarie 2013 si va rula cea mai noua versiune de Android Jelly Bean, optimizata de compania japoneza.

Sursa foto: Mobile-review.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea