Stiinta & Tehnologie

#telefoane mobile #sony xperia #Sony Xperia P #ecran luminos

Sony Xperia P, mobilul cu cel mai luminos ecran

Sony se poate lauda cu telefonul cu cel mai luminos ecran. Sony Xperia P si-a demonstrat pozitia de top prin teste independente si merita titlul de mobilul cu cel mai luminos ecran.

Laboratorul independent de teste din Stuttgart, TheTESTFactory, a analizat luminozitatea ecranului Sony Xperia P, alaturi de alte 11 smartphone-uri de ultima generatie, iar telefonul a iesit invingator.

Sony Xperia P are o luminozitate de 867 candela, cu 50 cd mai mare decat telefonul ce s-a situat pe locul 2 in teste, potrivit SonyMobile.com.

Testele realizate intr-un mediu fara influente externe si cu luminozitatea setata la maxim au demonstrat ca Sony Xperia P este telefonul cel mai usor de folosit in exterior, in bataia soarelui.

Recordul stabilit de Sony Xperia P se datoreaza tehnologiei Sony WhiteMagic. In timp ce ecranele LCD folosesc 3 subpixeli (rosu, albastru si verde) pentru a reda culoarea pixelilor, ecranul Reality Display cu Mobile BRAVIA Engine include un al patrulea subpixel, alb, pentru luminozitate maxima.



Sursa foto: Updatetips.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea