Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson Z 710i - imagini de calitate superioara

Tot ce îţi trebuie pentru poze şi videoclipuri deosebite – transfocare digitală, contor automat, mod de noapte – pe care le transmiţi simplu, în blog. Croazieră pe autostrada informaţieiNavighează pe Web cu un browser HTML complet; rezervă bilete, verifică licitaţiile online, fă cumpărături, descarcă conţinut – oricând doreşti. Rapid. Alege-ţi conexiunea Conectează-te rapid şi simplu la PC pentru a sincroniza datele; conectează-te la Internet pentru email şi navigare pe Web, cu sau fără fire. Acest telefon neted cu clapetă este dotat cu cea mai nouă tehnologie pentru transfer rapid de date. De ce să mai aştepţi? Prin EDGE totul se mişcă mai rapid. Imagini, descărcări, email şi Web.

Internetul mobil adevărat îţi permite să navighezi pe Web şi să gestionezi eficient emailul prin facilităţile oferite de telefon, oriunde te afli. Email instantaneu în telefonul tău mobil, exact ca în computerul de acasă. Mesajele sunt trimise direct în telefon, de îndată ce sosesc. Tehnologia wireless Bluetooth™ îţi eliberează mâinile, iar dispozitivele tale comunică între ele fără complicaţii, pe o rază de până la 10 metri.

Modul simplu de a reda viaţa în imagini. Fă sau alege o poză, adaugă puţin text şi public-o pentru prieteni şi familie. Mai multe despre postarea în blog
Bucură-te în timp real de transmisii video de pe Internet - nu aştepţi să se descarce, nu utilizezi spaţiu de stocare în telefon, doar recepţionezi. Savurează imaginile transmise sau înregistrate şi muzica, utilizând Media playerul integrat. Sunt acceptate câteva formate de fişiere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea