Stiinta & Tehnologie

#cedar #yendo #xperia x8 #sony ericsson

Sony Ericsson XPERIA X8, Yendo si Cedar, prezentate oficial

Sony Ericsson XPERIA X8 , Yendo si Cedar au fost anuntate oficial de catre producatorul suedezo-japonez. Sony Ericsson XPERIA X8 a fost pana acum cunoscut sub numele de cod Shakira.

Pe de alta parte, Yendo a aparut de curand pe internet si se zvonea ca at fi primu modelul Walkman cu Android, iar Cedar este noul terminal din seria eco GreenHeart .

Sony Ericsson XPERIA X8

Asa cum s-a presupus initial, Sony Ericsson XPERIA X8 este o versiunea mai puternica a lui XPERIA X10 Mini. Modelul masoara 99 x 54 x 15 mm, are ecran tactil, rezistent la zgarieturi cu o diagonala de 3 inch, rezolutie de 320 x 480 pixeli si poate afisa pana la 16 milioane de culori. Modelul ruleaza sistemul de operare Android 1.6 si are o memorie interna de 128 MB, dar suporta upgrade cu maxin 16 GB. La pachet modelul dispune de un card de 2 GB. Conectivitatea modelului este buna, avand inclusiv Wi-Fi. Camera foto nu este cea mai performanta, doar 3 MP, fara flash sau autofocus, dar este capabila de capturi video si are functii geo-tagging. Reprezentantii Sony Ericsson au declarat ca modelul va cista in jude 250 de euro, dar nu se stie cand se va lansa pe piata.

Sony Ericsson Yendo si Cedar

Sony Ericsson Yendo a aparut de curand pe internet si din pacate nu este primul telefon mobil Walkman cu sistemul de operare Android asa cum se zvonea. Ca infatisare, modelul se aseamana cu XPERIX X10, masoara 93,5 x 52 x 15,5 mm si are ecran de 2,6 inch cu rezolutie de 240 x 320 pixeli. Yendo are maxim de conectivitate EDGE si camera foto de 2 MP.

Sony Ericsson Cedar este un candybar care face parte din seria eco, GreenHeart, a producatorului, carcasa telefonului fiind confectionata din matariale reciclate. Modelul are camera foto modesta de doar 2 MP, conectivitate 3G si ecran de 2,2 inch cu rezolutie de 240 x 320 pixeli.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea