Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson #xperia x2 #vulcan #window mobile

Sony Ericsson XPERIA X2 va fi anuntat oficial foarte curand

Dupa o serie de zvonuri este posibil ca terminalul Sony Ericsson XPERIA X2 sa fie anuntat oficial in prima saptamana din luna septembrie 2009.

Noul model din familia XPERIA a aparut pana acum pe Internet atat in imagini spion, cat si in videoclipuri de prezentare ale interfetei de utilizator.

Specificatii tehnice

Asemenea primului model XPERIA, X1 si noul terminal va fi disponibil in doua variante de culori, negru si argintiu. In prezent nu se stie daca acest model va putea fi achizitionat si in alte nuante.

Noul Sony Ericsson pare sa fie mult mai subtire decat inaintasul sau, forma lui fiind asemanatoare cu cea a lui W595, telefon din gama muzicala Walkman. Sony Ericsson X2 ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.5 va dispune de aceeasi interfata de utilizator X-Panel . Totodata, terminalul este posibil sa vina echipat cu o camera foto de 8 MP, receptor GPS si sistem de control in mod de telecomanda pentru consola de joc Sony PlayStation3. Este posibil ca XPERIA X2 sa aiba o emisfera glisanta (cea a ecranului) care se inclina vertical asemenea ecranului lui Nokia N97.

Nume de cod: Vulcan

Primele imagini cu Sony Ericsson XPERIA X2 au fost dezvaluite de publicatia online Endgadgetmobile.com in luna iunie din 2009.

Cei de la Endgadgetmobile scriau despre un telefonul mobil Sony Ericsson ca poarta numele de cod Vulcan. Acest prototip era de fapt adevaratul XPERIA X2, model care dispune de sistemul de operare Windows Mobile si are tastatura QWERTY completa fizica la fel ca X1.

Specificatiile tehnice aparute pana acum s-au dovedit in mare sa fie adevarate. Modelul prezinta un ecran OLED de 3,5 inch care are rezolutie WVGA (480 x 800 px) si tasta speciala pentru interfata proprietara Sony Ericsson, X-Panel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea